Program zapošljavanja

Go down

Program zapošljavanja

Postaj by Admin on sub sij 23, 2016 2:40 pm

[center][size=10pt]- Koji je program zapošljavanja? Nezaposleno lice nije u stanju da se zakonski pokrije sredstvima dnevnih potreba, najam domaćinstva ili ostalo. To se podrazumijeva pod siromaštvo i bijedu, situacija se obično pretvara u još goru, što je dovelo do ozbiljnih zdravstvenih problema zbog lošeg načina života. I zamislite ta osoba, bez obzira slučajno ili ne, postaje roditelj. U nemogućnosti da nahrani dijete ili bilo koji drugi član porodice, razvija i bliži krug nedostatka obrazovanja, zapošljavanja, fondova. To može da negativno utiče na generaciju.
Naši agenati za zapošljavanje, bilo koji stanovnik San Andreasa može pružiti trenutnu mogućnosti za posao, bez pravljenja razlike, kao što su rasa, starost ili uopšte. Preko kratke aplikacije stranka može tražiti potrebne osobne podatke, onda će ga agent za zapošljavanje tražiti kompanije koje traže radnike i zaposliti jednog od aplikanata. Kada se podudaraju podnosilac zahtjeva i poslodavaoc, osoba može početi raditi.
- Šta je ishod ? Smanjenje broja nezaposlenih stanovnika će također smanjiti količinu stanovnika. Misleći na buduće generacije, stabilno zaposlenje osigurava zdravu porodicu sa dobrim načinom života, i biće u stanju da priušte dnevne potrebe. Dajemo mogućnost da zaradite više novca legalno bez rizika, tako ćemo doprinjeti život koje će smanjiti ilegalni biznis u okviru države.[/size]Admin
Admin

Broj postova : 6
Join date : 26.12.2015

Korisnički profil http://mayorgov.board-directory.net

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.